Biciclete pliabile Metropolis

Continuând să folosiţi acest sit acceptaţi utilizarea de cookies Detalii

Biciclete pliabile Metropolis
Condiţii de utilizare a acestui sit
CompactCom S.R.L.

Marca Metropolis® este proprietatea firmei COMPACT COM S.R.L., producătoarea bicicletelor Metropolis.

Termeni şi condiţii

Comandarea produselor afişate pe acest sit implică acceptarea termenilor şi condiţiilor detaliate în continuare.

Firma CompactCom S.R.L. îşi asumă dreptul de a face modificări ale acestor termeni şi condiţii fără o notificare prealabilă.

Definiţii
Acest sit este proprietatea firmei CompactCom S.R.L., denumită în continuare Furnizor. Persoana fizică sau juridică care comandă şi achiziţionează produse prin intermediul sit-ului BicicletePliabile.com, va fi denumită Client.
Adresa web care este proprietatea Furnizorului (www.BicicletePliabile.com), va fi denumită sit-ul BicicletePliabile.com.
Fotografiile digitale, textele, datele tehnice, preţurile şi celelalte informaţii care se găsesc pe sit-ul BicicletePliabile.com, vor fi denumite în continuare conţinut.

Drepturi de autor
Întregul conţinut al sitului BicicletePliabile.com este proprietatea Furnizorului, şi este apărat de legile în vigoare pentru protecţia drepturilor de autor.
Folosirea fără acordul Furnizorului a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepseşte în conformitate cu legile în vigoare (administrativ, civil sau penal). Astfel, sunt interzise în mod expres accesarea sit-ului BicicletePliabile.com în scopul copierii conţinutului de către dispozitive sau programe automate, sau copierea manuală a conţinutului.
Fotografiile şi datele pot fi folosite numai cu acordul scris al Furnizorului.

Confidenţialitatea şi securitatea datelor personale şi a informaţiilor
Datele personale introduse de către cumpărător vor fi folosite de Furnizor numai în scopul declarat al acestui sit.
Informaţiile din formularul web de comandă sunt necesare pentru confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, anunţarea promoţiilor în curs, în nici un caz fiind furnizate/vândute unei terţe părţi.
Furnizorul nu vinde, nu oferă, nu face schimb de adrese e-mail obţinute prin intermediul acestui sit, nu divulgă adresa dumneavoastră de e-mail altor persoane care accesează paginile acestui sit, fără acordul dumneavoastră explicit.

Declinarea responsabilităţii
Furnizorul nu îşi asumă responsabilitatea pentru greşelile de tipărire sau afişare, în ceea ce priveşte preţuri, caracteristici, imagini etc.
În eventualitatea în care preţul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost greşit introduse în baza noastră de date sau au fost afişate greşit, iar livrarea nu s-a efectuat încă, Furnizorul îşi alocă dreptul de a anula livrarea respectivului produs şi de a anunţa clientul în cel mai scurt timp despre eroarea apărută.
De asemenea, imaginile produselor sunt prezentate pe sit cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imagini în orice mod, datorită unor eventuale modificări ale caracteristicilor sau design-ului, fără o notificare prealabilă de către producător.
În cazul ne-livrării sau livrării necorespunzătoare, valoarea maximă a obligaţiilor Furnizorului, faţă de orice client, este valoarea sumelor încasate de către Furnizor de la clientul respectiv.

Garanţia produselor
În cazul în care legea nu prevede un termen minim de garanţie, produsele cumpărate prin intermediul sit-ului BicicletePliabile.com, produse care prezintă defecte de fabricaţie, vor fi returnate furnizorului cu condiţia anunţării descoperirii acestor defecte în termen de 14 zile calendaristice de la primirea de către client. Produsele trebuie returnate în ambalajul original şi nu trebuie să prezinte urme de uzură sau de folosire necorespunzătoare. La discreţia sa, clientul poate solicita înlocuirea produsului defect, returnarea sumei plătite pentru achiziţionare sau folosirea acesteia pentru cumpărarea altor produse.
Produsele de folosinţă îndelungată sunt însoţite, conform legii, de certificate de garanţie în care se specifică termenele şi condiţiile în care se efectuează reparaţia sau înlocuirea lor.

Dreptul de retragere
Extras din Ordonanta Guvernului nr. 34/2014 privind regimul juridic al contractelor la distanţă:
Consumatorul beneficiază de o perioadă de 14 zile calendaristice pentru a se retrage dintr-un contract la distanţă sau dintr-un contract în afara spaţiilor comerciale, fără a fi nevoit să justifice decizia de retragere şi fără a suporta alte costuri decât cele prevăzute la art. 13 alin. (3) şi la art. 14.
În cazul în care consumatorul decide să-şi exercite dreptul de a returna produsul în condiţiile OUG 34/2014, acesta trebuie să nu prezinte urme de depreciere sau de folosire în afară de acelea necesare determinării naturii, caracteristicilor şi funcţionării lui. Consumatorul este responsabil pentru diminuarea valorii produsului rezultată din manipularea sau folosirea lui diferit faţă de necesităţile menţionate.

Termene de livrare
Termenul de livrare al produselor cumpărate de pe situl BicicletePliabile.com este între 1 şi 7 zile lucrătoare, în funcţie de stocul propriu şi de posibilităţile de re-aprovizionare. În plus, durata transportului poştal este de aproximativ 2-3 zile. În cazuri deosebite, cu acordul clientului, Furnizorul poate mări intervalul de timp al termenului de livrare.

Taxe suplimentare
Preţul final plătit de către client este format din preţul produsului, plus cheltuielile de ambalare şi expediere. Acest preţ va fi afişat în pagina web finală din procesul de comandă pe sit, pagina de confirmare şi plasare a comenzii. Furnizorul nu percepe clientului nici o taxă suplimentară la cumpărarea produsului.

Litigii
În cazul apariţiei unui litigiu între Client şi Furnizor, se va încerca rezolvarea pe cale amiabilă. În cazul în care nu s-a reuşit stingerea conflictului pe cale amiabilă, competenţa revine instanţelor de judecată române de pe raza municipiului Bucureşti.

Fiind de acord cu Termenii şi Condiţiile enumerate mai sus, clientul îşi asumă în totalitate răspunderea folosirii sit-ului BicicletePliabile.com şi comandării de produse de pe acest sit.